Summer Style Guide:Shoes

MIGATO SHOES


Ένα νέο πρότζεκτ ξεκινά!!Λατρεύω τα fashion tips και δεν υπάρχει καλύτερο για μένα από το να τα δίνω!Με αυτό το post ξεκινάει και μία σειρά από tips για να είστε πάντα stylish αλλά και άνετοι φέτος το καλοκαίρι.Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία,κατά τη γνώμη μου,που ολοκληρώνουν ένα outfit αφού αρκετές φορές πιάνω τον εαυτό μου να δημιουργεί outfits γύρω από ένα ζευγάρι παπούτσια.Casual ή Formal αυτά είναι τα βασικά είδη αντρικών υποδημάτων για το καλοκαίρι:


Μοκασίνια

Τα μοκασίνια ολοκληρώνουν άψογα τις καθημερινές σας εμφανίσεις,αφού μπορούν να συνδυαστούν με τζιν και κάθε είδους καθημερινό παντελόνι όπως και με t-shirt.Μπορείτε επίσης να τα προτιμήσετε και για μια χαλαρή βραδινή έξοδο αφού συνδυάζονται επίσης άψογα και με ένα πουκάμισο!
Tip:Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα Boat Shoes(2η κατηγορία) και τα παπούτσια οδηγήσεως με τη σόλα να συνεχίζεται στο πίσω μέρος του παπουτσιού,για τους φίλους οδηγούς!)

Sneakers

Ή αλλιώς ο καθημερινός σας φίλος αφού δεν υπάρχει πιο άνετο και βολικό παπούτσι από τα sneakers.Μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις:από τα καθημερινά σας ψώνια και τις εξωτερικές δουλειές μέχρι και με κοστούμι όπως έχει προτιμηθεί από τις διεθνείς πασαρέλες.Προτίμησε τα sneakers και δεν θα χάσεις!
Tip:Εσείς που θέλετε να είστε άνετοι όλοι την ημέρα θα τα καταευχαριστηθείτε ενώ θα μπορούσατε επίσης να εξισορροπήσετε ένα πιο επίσημο outfit φορώντας τα και να το φέρετε στα μέτρα σας!


Loafers

Θα βγεις σήμερα το βράδυ και δεν ξέρεις τι παπούτσια να φορέσεις?Σου έχω την κατάλληλη πρόταση:τα Loafers.Συμπληρώνουν άψογα πιο επίσημα outfits και δε σας απογοητεύσουν ποτέ.Ένα χρωματιστό παντελόνι ή ένα άσπρο τζιν συνδυασμένο με ένα μονόχρωμο πουκάμισο θα ήταν το κατάλληλο για εμένα με αυτά τα παπούτσια.
Tip:Μην το παρακάνετε.Τα έντονα prints θα δείξουν πολύ άσχημα κατά τη γνώμη μου ενώ μπορεί να μην ακούσετε και τα καλύτερα σχόλια όταν τα έχετε συνδυάσει αντίθετα με το στυλ σας.

Espadrilles

Δε θα βουλιάζεις στην άμμο της παραλίας αλλά και θα βρίσκεις συνεχώς ένα λόγο για να τις φοράς καθημερινά για να αντέξεις τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.Δείχνουν ξεχωριστές όταν φοριούνται με πουκάμισο και με μακρύ παντελόνι μαζεμένο όμως.T-shirt και βερμούδα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να τις συνδυάσεις επίσης!
Tip:Σου λέρωσαν από την άμμο;;Βρέξε ένα υφασμάτινο πανάκι με το μείγμα νερού-απορρυπαντικού τύπου AVA ή Vanish και καθλαρισε το πάνω μέρος τους.Χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα σου με νερό για να καθαρίσεις την περιοχή του φελλού.

Σαγιονάρες

Για εσάς που θέλετε να είστε άνετοι στην παραλία αλλά και στο σπίτι.Οι σαγιονάρες είναι ιδανικές για το μπάνιο σας αφού μπαίνουν και βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα και επίσης φορώντας τες  μπορείτε να νικήσετε εύκολα τον εχθρό "καυτή άμμος".
Tip:Μπορεί να είναι υπερβολικά άνετες αλλά δεν ενδείκνυνται για τη βόλτα σας στα μαγαζιά ή για καφέ στην πόλη.Χρησιμοποιήστε εσπαντρίγιες για αυτόν το σκοπό.

Ακόμη δεν ξέρεις τι παπούτσια θες για φέτος το καλοκαίρι;Μπες στο site της MIGATO migato.gr και διάλεξε από τη μεγάλη συλλογή παπουτσιών η πήγαινε σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.
Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο post του νέου μου project!


MIGATO Ermou 137 St. Volos | www.migato.gr








3 comments:

  1. Hi, George! I was looking for a new post this week, glad that there is one! And it is great! I loved the shoes, I would wear some myself :) like sneakers with stars (I love stars) and the espadrilles are great for both genders! I think men's wear are so nice and so much more comfortable than women's wear, that's for sure! But comfort can be together with style, like the shoes you have just shown! Makia! denisesplanet com

    ReplyDelete
  2. teleia ola alla agapw ta sneakers <3

    ReplyDelete
  3. Love the star sneakers!!!

    www.stylentonic.com

    ReplyDelete

Thank you all for your comments!! :)

Kisses,George!!

Powered by Blogger.